Хайди Клум е супермодел с дългогодишна кариера зад гърба си. Нейните славни години на подиума минаха и сега е време на следващото поколение да го завладее. А тя си има повече от добър наследник в лицето на дъщеря си Лени.

Хайди Клум, Том Каулиц и снимките им от Коледа

Голата Коледа на Хайди Клум

Когато не ти се става от леглото

Хайди Клум и нейната 17-годишна дъщеря Лени се появяват на индивидуални (и зашеметяващи) корици за априлския брой на Harper's Bazaar Германия.

Преди да публикува собствената си корица, гордата майка сподели тази на Лени, която представя близък план на тийнейджърската с акцент върху пронизващите й очи. 

"Имаш красивите сини очи на майка ми", написа Хайди под снимката на немски в своя Instagram. 

Лени очевидно върви все по уверено по стъпките на майка си. Тя прояви интерес да бъде модел още на 11-годишна възраст. Лени позира за първата си самостоятелна корица на списание Glamour Германия миналата пролет - точно 20 години след като майка ѝ Хайди стана първата звезда на списанието.

Миналият декември, тогава 16-годишната Лени направи своя дебют като модел на корицата на Vogue Германия за януари/февруари 2021 г.

"Толкова съм развълнувана за първата си корица!! Толкова се забавлявах на снимачната площадка с Vogue Германия. Не можех да мечтая за по-добро начало!! Благодаря ти, че беше до мен, Хайди Клум", написа тогава Лени в своя Instagram, където сподели корицата на списанието, заснета от фотографа Крис Колс.

През февруари 2021 г. Хайди ракри пред People, че Лени "се справя фантастично", откакто направи дебюта си като модел, като не скри гордостта, която изпитва от успехите на дъщеря си. 

"Тя наистина обича това, което прави", пише Хайди Клум, като не пропусна да се похвали в Instagram с кратко видео и снимки, където се вижда как майка и дъщеря позират с двете корици на Harper's Bazaar Германия в ръце.