Когато през ноември съдът постанови, че слага край на продължителното попечителство на Бритни Спиърс и стана ясно, че тя вече може сама да контролира живота си, редица звезди излезнаха с изявления в покрепа на изпълнителката.

Лурдес Леон, Бритни Спиърс и как дъщерята на Мадона подкрепи поп звездата

Снимката от миналото, с която дъщерята на Мадона изненада

Лурдес Леон има причина

Малко след решението на съда Кристина Агилера даде интервю по време на събитието за раздаване на латино Грами. Попитана от репортер какво смята за освобождаването на Бритни, звездата замръзна и обясни, че не може да коментира. Намеси се и агентът й, който категорично отказа коментар на темата.

Бритни Спиърс не скри огорчението си от липсата на публична подкрепа от страна на колежката си Кристина Агилера, с която заедно поставиха началото на кариерите си в началото на 90-те години с "Мики Маус Клуб".

Снимка 559993

Източник: GettyImages

Два месеца по-късно обаче Кристина Агилера най-накрая реши да подкрепи Бритни Спиърс публично. Промотирайки своя нов миниалбум La Fuerza, Кристина Агилера сподели мнението си пред водещия Енрике Сантос в едноименното му шоу.

Бритни Спиърс, Джейми Лин Спиърс и какво сподели певицата след интервюто на сестра си

Бритни Спиърс отвръща на "удара" на сестра си

Певицата отново не е съгласна с признанията на Джейми Лин Спиърс

"Бих искала да говоря с Бритни Спиърс. Винаги съм била отворена затова. Темата обаче е много болезнена и затова винаги съм била много внимателна какво казвам, защото не бих искала с думите си по някакъв начин да нараня някой, към когото изпитвам такова уважение и възхищение, признава Кристина Агилера. 

Снимка 549264

Източник: GettyImages

Певицата продължава да говори по темата, като казва, че не може да бъде "по-щастлива" за колежката си и победата ѝ съда. Тя допълва, че всяка жена заслужава да чувства, че има власт върху живота и решенията си.

Кристина Агилера признава също, че с Бритни много си приличат, заради начина, по който се израснали. И за двете славата идва в много ранен етап от живота им, и всичко, което в един момент им се е случило, е било много откачено.

Бритни Спиърс, Джейми Лин Спиърс и поредните нападки на певицата към сестра ѝ

Какво накара Бритни Спиърс да напсува сестра си

Очеивидно войната помежду им едва сега започва

Агилера завършва с думите, че "винаги ще бъде там" за Бритни Спиърс, ако колежката ѝ се почувства склонна да ѝ протегне ръка, цитират я от Billboard.