Връзката на Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес не е сред най-показните и вероятно именно за това ни изглежда доста истинска и силна. Докато футболистът се раздава на терена, любимата му или го подкрепя от трибуните, или е вкъщи с децата му.

Роналдо има общо четири деца, две от които са от сурогатна майка - близнаците Ева и Матео. Тази седмица, на 5 юни, те станаха на две години. А празникът протече на пръв поглед весело и забавно, но не съвсем.

Звездата на Реал Мадрид не успя да присъства на рождения ден на хлапетата заради мач на португалския национален отбор. И тази ситация се оказа еднакво неприятна както за него, така и за Ева и Матео.

Родригес сподели няколко снимки от детското парти, за каквото определено всяко дете може да мечтае. Всеки рожденик си има своя тематична торта, а купонът преминава с много усмивки и весели игри. Джорджина се грижи за децата на Роналдо като за свои и със сигурност нищо не им липсва.

Нищо, освен баща им. Любимата на Роналдо публикува и друга снимка в профила си в Instagram и под нея написа, че не са успели да се насладят на втория рожден ден на близнаците, защото са имали нужда баща ми да бъде до тях.

Коментарите под поста не закъсняха, а много от последователите на Родригес се опитаха да я успокоят, твърдейки, че Роналдо е направил своя подарък за хлапетата - поредния си красив гол, пише Daily Star.

Джорджина Родригес и облеклото ѝ по време на мачовете на Роналдо

Колко секси е Джорджина Родригес по време на мачовете на Роналдо

Отговорът е лесен - много

Самият Кристиано не пропусна също да използва социалните мрежи като канал, в който да отбележи семейния празник. Той сподели снимка на Ева и Матео и към нея добави, че е много лошо, че няма как да е с тях на този ден. Но важното е, че майка им е с тях.