Тази седмица Джорджина Родригес има двоен празник - рожден ден и премиерата на документалната поредица Soy Georgina по Netflix. Продукцията проследява историята й от бедна продавачка до жената на един от най-богатите спортисти.

Кристиано Роналдо, Джорджина Родригес и какво й липсва на половинката на футболиста

Какво й липсва на Джорджина

Уж си има всичко, но не съвсем

Със сигурност съдбата й е сбъдната мечта за много момичета. Но Джорджина ни разкрива и другата страна на прехода от това да нямаш нищо към това да имаш всичко. Например сутрин е отивала с автобуса на работа, а вечер Роналдо я е взимал с един от суперавтомобилите си за над милион евро.

Когато пък за пръв път е попаднала в огромното имение за футболиста, Родригес буквално се е загубила - отнело й е половин час, за да се върне от кухнята, където е отишла за чаша вода.

Да свикне с този лукс и с тези мащаби определено й е било доста трудно, защото дотогава е живяла в пъти по-скромно. Отнело й е половин година, за да научи мястото на всяко нещо във вече семейния им дом, коментира с усмивка тя.

Но това далеч не е била единствената сериозна промяна за красавицата. "От това да продавам луксозни вещи стигнах до там да ги нося на червения килим. Имам милиони последователи и съм жената до най-следвания мъж на света", прави си тя извода, който е ясен на всички.

Джорджина Родригес, Soy Georgina, Netflix и какъв е бил животът й преди Кристиано Роналдо

Джорджина за живота си преди Роналдо

Истинското лице на модела

А дни по-рано чичото на Родригес публично я нарече "най-злобната жена" и заяви, че е забравила за роднините още щом е започнала връзка с Роналдо. Междувременно пък в документалната поредица неведнъж заявява, че е много важно човек да не забравя откъде е тръгнал, припомня Daily Mail.