Всички погледи отново са вперени в Джорджина, защото половинката на Кристиано Роналдо е бременна с близнаци. Докато изявите в социалните мрежи напоследък са по-обрани, то по повод рождения й ден на 27 януари Netflix ще излъчи премиерно документалната поредица Soy Georgina.

Кристиано Роналдо, Джорджина Родригес, Нова година и снимките й с бременно коремче

Джорджина показа бременно коремче

Добро начало на годината

В нея ще научим много повече за 27-годишната аржентинка, отколкото сме заели до този момент. Със сигурност една от най-интересните подробности е свързана с битието й преди срещата с Кристиано Роналдо, която сама определя като "променяща живота" й.

В промото на документалния сериал Джорджина признава, че е живяла в склад, пригоден за нощуване, за което е плащала около 300 евро наем. Не е имала и пари за климатик, заради което през зимата е студувала, а през лятото е умирала от жега. 

Родригес се мести сама в испанската столица в края на тинейджърските си години. Пристигането си там определя като "кошмарно". Започва работа като продавач-консултант в магазина на Gucci в Мадрид срещу 12 евро на час, но всичко се променя, когато един ден в него идва Роналдо, предава The Sun.

Soy Georgina проследява пътя й от бедна девойка, която едва си плаща наема, до звезда с над 30 милиона последователи в Instagram. За нея пък мястото, на което се намира днес, не е финалната й точка, а само началото на истинския й живот.

Продукцията се рекламира масово в Испания, а част от билбордите са разположени именно по известната улица Serrano, където се намира бутика, в който работи. "Преди продавах чанти тук. Сега ги колекционирам", гласи надписа на плаката. 

В поредицата Джорджина е в светлината и на жена с голямо сърце, която обича да помага на хората в нужда, както и да не забравя откъде е тръгнала. "Мнозина знаят името ми, но малцина са тези, които знаят що за човек съм", казва самата тя.

Кристиано Роналдо, Джорджина Родригес и разкриването на пола на близнаците

Роналдо и Джорджина разкриха пола на близнаците

Двойно щастие

Документалната поредица ще проследи живота на Родригес днес, като в ежедневието й са вплетени и редица разкази за нейното минало. Ще видим жената отвъд снимките и публикациите в социалните мрежи, а някои вече сравниха продукцията с Keeping Up With The Kardashians.