Малко хора вероятно помнят, че Джон Леджънд стана известно име в музиката с подкрепата на Кание Уест - през 2004 г. Уест издава дебютния албум на Леджънд Get Lifted през лейбъла си GOOD Music. С годините обаче отношенията помежду им охладняват.

Снимка 528201

Източник: GettyImages

Причината за това е най-вече политическа - Леджънд, който е яростен противник на Доналд Тръмп, не може да повярва, че Уест подкрепя вече бившия президент на САЩ. Всичко това е повод Криси Тейгън да е наблюдавала по-отблизо семейството на Уест и Ким Кардашиян и да има мнение по въпроса с развода им.

Тя участва в предаването на Анди Коен Watch What Happens Live и отговаря в ефир на въпроси на зрители. Част от тях бяха свързани с раздялата на Ким и Кание. "Ким е добре. Знам, че тя даде всичко от себе си," коментира 35-годишната Тейгън.

Тя допълва, че е "срамота", че бракът им не е проработил, защото винаги ги е възприемала като устойчива двойка. На въпрос дали Джон и Кание се чуват, Криси казва: "Определено аз поддържам контакти с Ким повече, отколкото Джон с Кание." 

Eто парчето, което направи Джон Леджънд известен - продуцирано и с участието на Кание Уест.