Преди няколко седмици Криси Тейгън ни изненада с новината за третата си бременност. В последствие се оказа, че тя е била изненада и за самата нея, защото се е случила по естествен път след две предишни инвитро интервенции.

Въпреки тази разлика, и този пък съпругата на Джон Леджънд няма да изневери на себе си и на навика да споделя всички подробности за бременността и здравословното си състояние, а в последствие и за раждането, кърменето, възстановяване и т.н.

Преди дни Тейгън сподели, че страда от ужасно главоболие. Тъй като по време на бременност обичайните обезболяващи не са препоръчителни заради рисковете за плода, тя е потърсила и намерила един по-необичаен начин за справяне с неприятното неразположения.

От поста й в Twitter разбираме, че моделът и автор на кулинарни книги се подлага на терапия с ботокс, който се бие в областта на веждите, комбинирана с бета-блокери и радиочестотна терапия.

Криси Тейгън и знаела ли е, че е бременна преди операцията за премахване на имплантите от гърдите си

Знаела ли е Криси Тейгън, че е бременна, когато се е оперирала

Криси отново е открита

Освен лекарствата, които принципно са за високо кръвно и сърдечни проблеми, Тейгън е намерила решение на ужасното главоболие в едни иначе козметични процедури. И така ефектът, който постига, е 2в1 - и спокойна бременност, и поддържан външен вид, предава Insider.