Преди снимките на Jurassic World: Dominion да бъдат прекъснати за пореден път (заради коронавируса, разбира се) Крис Прат беше зает с тях.

Крис Прат, Катрин Шварценегер и раждането на първото им дете

Арнолд Шварценегер стана дядо

Честито на младите родители!

Но докато изчаква работния процес да бъде подновен и да се върне към това, което може най-добре, реши да сподели в профила си в Instagram за един личен успех.

Прат сподели клипче с продължителност от една минута, в което виждаме как се опитва да нареди кубче на Рубик. И в крайна сметка успява, с което направо ни се издигна в очите.

Под поста Крис Прат пише, че от една година тренира за този момент (да нареди кубчето за по-малко от една минута). Шегува се, че световният рекорд в това отношение е нещо от сорта на 5 секунди, което според него е направено с някаква тъмна магия.

Крис Прат, Jurassic World: Dominion, коронавирусът и отказва ли актьорът да замине за Малта

Защо Крис Прат отказва да снима в Малта

Основателни притеснения

Проверихме и се оказа, че актьорът всъщност е почти прав. Според официалния сайт на Гинес, световният рекорд за нареждане на кубчето на Рубик е впечатляващите 4.22 секунди.

Прат пише още, че всички, които се справят с тази задача за под 10 секунди са неговите герои. И предлага всеки един от нас да си вземе едно кубче, докато седи у дома.