Свикнали сме да виждаме Крис Дженър най-вече като бизнес дама, която, понякога с цената на всичко, постига поставените цели. Тя е риалити звезда, собственик на продуцентска компания, водеща и дори автор на книги.

Крис Дженър, разбиранията ѝ за поколенията в семейството и одобрява ли децата ѝ да имат свои извънбрачни деца

Одобрява ли Крис Дженър извънбрачните деца

Всичко в името на семейството

Но колкото и да е отдадена на работата и ангажиментите, Крис напомня, че е преди всичко майка. При това такава, която цени семейството си и не пропуска да отбелязва значимите празниците с него.

Преди два дни, по случай великденските празници, 67-годишната звезда направи своеобразно връщане назад във времето - когато е била съвсем млада майка, а децата ѝ малки. За целта тя публикува няколко семейни ретро снимки в социалните мрежи, спирайки се и на моменти от брака си с покойния си съпруг Робърт Кардашиян и четирите им деца. Робърт почива през 2003 г. от рак на хранопровода.

"Желая на всички щастлив празничен уикенд" е единственото, което написа Дженър в своето пътешествие по пътя на спомените.

На снимките може да видим малките Кортни, Ким и Клои, облечени, начело с майка си, в еднотипни и като модел и като цвят рокли. След това пък се появяват Кайли и Кендъл с еднакви лилави дрехи, апликирани с множество по тях цветя.

Редица известни личности реагираха положително на публикацията на Крис. Парис Хилтън остави красноречив емотикон-сърце в секцията за коментари, а майка ѝ Кати Хилтън я последва с цяла поредица от червени сърца.

Всъщност в последните месеци Дженър имаше много поводи за щастливи семейни снимки, припомня People. Тя посрещна двама нови внука - синовете на Кайли и Клои. Преди това пък изживя пищната церемония в Италия, на която Кортни сключи брак с приятеля си Травис Баркър.

Ким Кардашиян, Клои Кардашиян, Кортни Кардашиян, Крис Дженър, The Kardashians и интервюто им за списание Variety

Скандалните разкрития на семейство Кардашиян продължават

Какво да очакваме от новото им риалити The Kardashians

А в началото на 2022 г. стартира новото риалити The Kardashians в Hulu. Шоуто наследява легендарното Keeping Up With The Kardashians, благодарение на което семейството печели своята огромна популярност и голяма част от завидните си доходи.