Брус Дженър - съпругът на Крис Дженър, освен с кариерата си като лекоатлет и риалити звезда, е известен и с това, че след развода си обявява, че е транссексуален и сменя името си на Кейтлин. Бившата му половинка Крис сякаш преди е имала по-консервативни разбирания. Те обаче са свързани по-скоро с вижданията ѝ за семейството и различията в поколенията.

Кендъл Дженър, корицата за Vogue Китай и как я сравниха с майка й Крис Дженър

Защо Кендъл Дженър не иска да прилича на майка си

Моделът с любопитна нова фотосесия за Vogue Китай

Именно това е основна тема на разговора между Крис Дженър и Марта Стюарт в епизод от подкаста Martha Stewart Podcast. Стига се и до разкритието дали Крис одобрява децата ѝ да имат свои извънбрачни деца. Всъщност, въпросът е провокиран покрай разказа ѝ за брака с първия ѝ съпруг - Робърт Кардашиян.

Крис споделя, че е забременяла от него с най-голямата си дъщеря (Кортни Кардашиян) по време на медения им месец, а бебето се е родило точно девет месеца, две седмици и два дни по-късно. Тя обяснява, че си спомня това много ясно, защото тогава периодът от бременността се е следил стриктно, а самата тя е била и доста старомодна в разбиранията си.

Като научава това Марта Стюарт веднага се възползва от момента да попита Крис в такъв случай как се чувства от факта, че децата ѝ имат свои извънбрачни деца и добавя: "Променила си се, нали?"

"Предполагам, че да", отговаря Крис.

Тя е майка на шест деца: дъщерите ѝ Кортни Кардашиян, Ким Кардашиян, Клои Кардашиян, Кендъл Дженър, Кайли Дженър и сина ѝ Роб Кардашиян.

От всички тях обаче единствено Ким ражда децата си, докато е женена. Въпреки това, Крис си признава, че става все по-разбираща, докато наблюдава как се променят семействата.

"Разбирам, че това поколение, а и са толкова много поколенията в семейството ми, предполагам има голяма разлика във възрастта."

И не само, че тя разчита на всички уроци, които е научила в живота си, но и продължава да научава нови неща, които не е знаела преди. А семейството ѝ, въпреки всички тежки и щастливи моменти, които е имало, винаги ще може да разчита на подкрепата и любовта ѝ.

Кортни Кардашиян, Травис Баркър и разкритията на Крис Дженър за предложението за брак

Емоционалният жест на Травис към семейство Кардашиян

Какво разкри Крис Дженър

"Тук съм за тях. Те го знаят. Няма нещо, което бих осъдила. Нито дори едно. Просто никога не бих", категорична е Крис Дженър.