Семейство Кардшиян се готвят за старта на The Kardashians, което започва на 14 април в стрийминг платформата Hulu. Новото риалити ще наследи легендарното Keeping Up With The Kardashians, благодарение на което семейството спечели своята огромна популярност и голяма част от завидните си доходи. 

Ким Кардашиян и как изглежда риалити звездата по бански и без грим

Ким Кардашиян по бански и без грим

Изкуството да позираш

Именно по случай новото си шоу Ким Кардашиян, Клои Кардашиян, Кортни Кардашиян и майка им Крис Дженър дадоха интервю за списание Variety, от което става ясно, че ни чакат два сезона с общо 40 серии. Очаква се да разберем подробности и за скандалите около известното семейство. 

Сред тях несъмнено е този между Клои Кардашиян и Тристан Томпсън. Връзката на Клои Кардашиян и Тристан Томпсън винаги е била всичко друго, но не и спокойна. Раздяла, събиране, раздяла, събиране... И причината за всичко това са най-вече изневерите на баскетболиста.

Последната изневяра обаче беше последвана от нещо друго. Бебе, родено през декември миналата година, признанията на баскетболиста, че наистина е имал сексуални отношения с майката, и заведено дело срещу него.

Макар че Клои Кардашиян никога не е обсъждала публично слуховете, в разговор с Variety тя потвърждава, че ще разгледа този болезнен личен въпрос в The Kardashians.

"Иска ми се никога да не ми се налага да говоря за това, защото никак не е приятно. Но това е част от моето пътуване в живота, така че ще го видите в шоуто", споделя Клои.

Клои Кардашиян, Марта Стюарт и как Крис Дженър изненада дъщеря си

Голяма изненада за Клои Кардашиян

Замесени са още известни личности

Когато риалитито Keeping Up With The Kardashians започва преди 15 години, никой от семейство Кардашиян не очаква, че ще бъде толкова успешно, а те ще станат толкова известни. Когато днес започват продължението му обаче, те са напълно наясно защо го правят.

"Парите винаги имат значение. Би било глупаво да се преструваме, че не е така", казва Крис Дженър. А в случая говорим за много пари. Макар, че Disney не разкриват на каква стойност е сделката, има информация, че става въпрос за деветцифрена сума.

Въпреки че повечето от членовете на семейство Кардашиян често са упреквани, заради факта, че са "известни, защото са известни", Ким Кардашиян не е съгласна с това твърдение.

"Не ми пука какво мислят за мен. Гледам да се съсредоточавам върху позитивното и знам, че се скъсвам от работа. Ако някой мисли, че не правя нищо, ами съжалявам. Нямам енергията да се занимавам с вас. Ние не пеем, не танцуваме, не играем - ние живеем животите си и успяваме. Какво още да ви кажа. Всъщност, имам добър съвет за жените, които искат да правят бизнес. И той е: "Хванете се за работа", категорична е Ким Кардашиян. Тя допълва, че в днешно време всеки само мрънка, в всъщност на никого не му се работи. 

Независимо от популярността си, която дължат основно на риалити предаването си Keeping Up With The Kardashians, не всички от семейството искат цял живот да се занимават с това.

Клои Кардашиян и новата ѝ провокативна фотосесия

Клои Кардашиян по-предизвикателна отвсякога

Провокативна и секси в нова фотосесия

Кортни вярва, че новото предаване с Hulu е край на историята й с телевизията. "Представям си, че заминавам да живея в друг град. Не мога да повярвам, че след пет години още ще се занимавам с това."

Тя очевидно възнамерява да се отдаде на половинката си Травис Баркър. След по-малко от година връзка, риалити звездата каза "да" на барабаниста на Blink 182 през октомври 2021 г. Предполагаме, че скоро им предстои и сватба.