През последните години за музикалната кариера на Крис Браун определено не може да се каже, че е във възход. Да, чуваме нови неща от него, но не и хитове, които да не слизат със седмици от музикалните класации.

Крис Браун, насилието и поредни обвинения срещу него след случаите на домашно насилие

Нови (и сериозни) обвинения срещу Крис Браун

Рапърът не се отказва от шамарите

Може би този развой на събитията трябва да отдадем на обвиненията в насилие срещу него, които сякаш следват едно след друго. От People разбираме, че жена е обвинила Крис Браун в изнасилване.

От документите, подадени в съда, става ясно, че жена, чието име не се споменава, обвинява изпълнителя, че я е дрогирал и изнасилил, докато двамата са били на яхта.

Инцидентът се е случил през 2020 г., като жената, която се изявява като модел, танцьорка и хореограф, твърди, че през неин познат Браун я е поканил на яхта в Маями, за да обсъдят евентуалната ѝ музикална кариера.

След първото питие и приятен разговор за бъдещето в индустрията е последвало второ. Според нея след него е започнала да се чувства дезориентирана и физически нестабилна. Тогава Крис Браун я е завел в стаята си, където я е изнасилил.

Според People, делото е на стойност 20 милиона долара, но за момента няма официално становище нито от Крис Браун, нито от екипа му.