Измина седмица от специалната възпоменателна служба в Уестминстърското абатство в чест на херцога на Единбург - принц Филип, на която кралица Летисия присъства заедно с испанския крал. Сега съпругата на Фелипе VI се завърна в Обединеното кралство, този път сама, за да се срещне отново с принц Чарлз по друг повод.

Кралица Елизабет, принц Филип и специалният начин за възпоменанието му

Тайното значение на зеления цвят за кралица Елизабет

Красив начин да отдадеш почит на човека, когото си загубил

Двете кралски особи се събраха отново, за да разгледат изложба на Франсиско де Сурбаран, която се помещават в замъка Окланд повече от 250 години. Картините Zurbarán's Jacob and His Twelve Sons, базирани на библейската история, са рисувани между 1641 и 1658 г. 

Испанската кралица присъства на церемония по откриването на специална галерия на замъка Окланд - първата галерия в Обединеното кралство, посветена на изкуството, историята и културата на Испания, отбелязват от Lecturas.

Снимка 569582

Източник: GettyImages

По този повод кралица Летисия, вярна на стила си, отново прикова всички погледи с избора си на тоалет и елегантната си естествена визия.

Това, което направи впечатление този път обаче, не беше начинът, по който изглежда испанската кралица, а моментите на нежност и близост, които споделиха с принц Чарлз, пишат от People.

Снимка 569580

Източник: GettyImages

Въпреки че 73-годишният принц Чарлз стана известен с това, че по време на пандемията поздравява хората с "намасте" - традиционен хиндуистки поздрав, който, когато се изрича, обикновено е придружен от лек поклон с опрени една в друга длани, този път си позволи малко по-голяма интимност.

Летисия, вишиванка и как испанската кралица се появи на събитие в Мадрид в украинска блуза

Украинската блуза на кралица Летисия

Летисия показа позицията си за войната в Украйна

Принц Чарлз тотално забрави за спазването на дистанция и приветства Летисия с отворени обятия, изразявайки радостта от срещата им, като целуна по ръката и бузата испанската кралица.

Снимка 569581

Източник: GettyImages

Както може да се предположи тези интимни моменти не останаха незабелязани нито от английските, нито от испанските медии, които побързаха да отразят колко близки са двете кралски особи.