От няколко дни принц Уилям е на официално посещение без съпругата си Кейт Мидълтън. След като погледа мач от Световното в компанията на принца на Йордания, той посети Йерусалим и други свети места.

Покрай ангажиментите и срещите на високо равнище, британският престолонаследник намери време и за забавление. Той присъства на изискано градинско парти в Тел Авив, организирано от посланика на Великобритания.

На събитието принц Уилям не остана без приятна компания. Част от нея се оказа и моделът Бар Рафаели, бивша приятелка на Леонардо ди Каприо.

Красавицата остана очарована от принца и дори не се опита да скрие този факт. Тя сподели, че Уилям е много чаровен. И двамата с брат му Хари са добре изглеждащи мъже, но той е най-най сред принцовете. Какъв комплимент само!

А преди партито Рафаели сподели снимка с яркочервената рокля на Виктория Бекъм, която избра за повода. До нея се вижда хаштаг "готова да посрещна принц Уилям".

Снимка 365267

Източник: GettyImages

Часове преди това, съпругът на Кейт Мидълтън бе обграден от фенки по бански, които пожелаха да се снимат с него по време на разходката му из израелската столица. 

Снимка 365268

Източник: GettyImages

В Тел Авив принц Уилям имаше и по-скоро случайна, отколкото официална среща с победителката от последното издание на Евровизия Нета. Визитата му продължава и какво ли още може да се случи до нейния край...