Можем много да разсъждаваме по въпроса възможно ли е между дългогодишни приятели да се получи нещо повече от приятелство, но докато ние си приказваме, някои го правят. Като Кортни Кардашиян и Травис Баркър.

Кортни Кардашиян, автосексуалността и признанията на риалити звездата

Кортни Кардашиян за сексуалността

Интересни откровения

Риалити звездата и музикантът са приятели от години. Те са и съседи в Калабасас, Калифорния, и дали заради близостта или по други причини, но в края на 2020 г. отношенията им са станали романтични.

Според неназован източник от обкръжението им, Кардашиян и Баркър са заедно от края на миналата година, след като са решили да пренесат отдавнашното си приятелство на друго ниво.

Барабанистът на групата "Blink 182" и риалити звездата от небезизвестната фамилия Кардашиян са били заедно на почивка през уикенда в Палм Спрингс, където майка на Кортни - Крис Дженър, има къща. Те дори публикуваха снимки в Instagram.

"Кортни и Травис са заедно от около месец или два. Те са приятели от доста време, но в края на миналата година отношенията им прераснаха в романтични", казва пред People източникът от обкръжението на двойката.

Още през март 2019 г. Баркър отрече слуховете за връзка между него и Кардашиян. "Кортни е като скъп приятел. Това е", каза той пред People по време на музикалните награди iHeartRadio, като даде да се разбере, че макар да има дълбока привързаност към риалити звездата и цялото й семейство, връзката им e приятелска.

"Искам да кажа, че я обичам до смърт. Обичам семейството ѝ до смърт. Но да, ние сме просто приятели", каза тогава музикантът. 

Баркър има 21-годишна доведена дъщеря и син и дъщеря от брака с бившата си съпруга Шана Моуклър. Кардашиян пък има три деца от бившия си партньор Скот Дисик. Но това едва ли може да е никаква пречка за тях.