Ким Кардашиян ни е позната най-вече с участията си в риалити предаванията Keeping Up With the Kardashians и The Kardashians. Освен известна телевизионна личност обаче, тя вече е и успешна бизнесдама и е съвсем очаквано популярността ѝ все повече да нараства. И то дотолкова, че създателите на обичани американски сериали не просто да поискат тя да участва, а дори да напишат роля специално за нея.

Ким Кардашиян и търговските марки, които регистрира на името на деветгодишната си дъщеря Норт Уест

Милиардната империя на Ким се разраства

Когато крушата не пада по-далеч от дървото

Точно така, вълнуващата новина на Ким Кардашиян е свързана с присъединяването ѝ към дванайсетия сезон на сериала "Зловеща семейна история". Досега риалити звездата се е появяла в "Как се запознах с майка ви", "Бандитките на Оушън" и е озвучавала "Пес Петрул: Филмът", което означава, че известен актьорски опит не ѝ липсва.

В случая със "Зловеща семейна история" обаче нещата са малко по-специални. Въпреки че подробностите за ролята са в тайна, Райън Мърфи, един от създателите на сериала, разкрива, че тя е написана не просто за когото и да е, а точно за Ким Кардашиян.

"Ким е сред най-големите и най-ярките телевизионни звезди в света и сме развълнувани да я приветстваме в семейството на сериала. Ема и аз сме развълнувани да си сътрудничим с тази истинска сила в културата. Хали Фейфър е написала забавна, стилна и в крайна сметка ужасяваща роля специално за Ким, а този сезон е амбициозен и различен от всичко, което сме правили досега", споделя Райън Мърфи пред The Hollywood Reporter.

Хали Фейфър ще бъде единственият сценарист за предстоящия дванайсети сезон, озаглавен Delicate, чиято премиера ще бъде през лятото. Знае се, че новият сезон отчасти ще се базира на предстоящия роман на Даниел Валънтайн Delicate Condition, който ще излезе през август.

Ким Кардашиян и футблното проклятие, което носи на отборите, които подкрепя

Футболното проклятие на Ким Кардашиян

Загубите са гарантирани

Освен това едва ли има съмнения, че ролята на Ким Кардашиян в "Зловеща семейна история" ще съответства на зловещата приспивна песен, от тийзъра, който самата тя сподели в Instagram.