Вече разбрахме, че Кристиано Роналдо е в Гърция, където заедно с Джорджина Родригес и децата се наслаждават на топлото време.

Кристиано Роналдо, Джорджина Родригес и ваканцията им в Гърция

Извинението на Кристиано Роналдо

Приема се

Малко се учудихме, че са избрали южната ни съседка, а не някой екзотичен остров, но пък виждаме и последователност, защото миналата година отново бяха в Гърция. Там също има яхти, а знаем, че португалецът си пада по тях.

Цялото семейство се забавлява максимално, като един от последните постове на Роналдо го потвърждава. На първата снимка виждаме как футболистът излиза от водата, а атлетичното му тяло направо ни извади очите.

Под снимката Роналдо написа: "Насладете се на гледката". Голям палавник е този португалец, но все пак може да говори за пейзажа зад него, знае ли човек.

Джорджина Родригес и облеклото ѝ по време на мачовете на Роналдо

Колко секси е Джорджина Родригес по време на мачовете на Роналдо

Отговорът е лесен - много

Втората част от поста е кратко видео, от което виждаме как Кристиано се спуска по надуваема пързалка и това му доставя доста голямо удоволствие.

Кристиано Роналдо, глобата, наложена му от УЕФА, и за колко време ще я плати

Колко време ще отнеме на Роналдо да плати глобата си

20 000 евро са нищо за някои

Тази почивка е добре дошла за Роналдо след натоварения сезон с Ювентус, но скоро отново ще му се наложи да се върне на работа, защото в средата на месец юли започва турнирът "Интернешънъл Чемпиънс Къп".