В последно време връзката на Клои Кардашиян и Тристан Томпсън изобщо не вървеше гладко. Двамата многократно се събираха и разделяха след разкритието, че той неведнъж ѝ е изневерявал. И колкото и да се опитваха да си дадат нови шансове заради четиригодишната си дъщеря Тру, така и не останаха заедно.

Ким Кардашиян, Клои Кардашиян и снимките от семейната почивка в Търкс и Кайкос

Колко секси са сестрите Кардашиян по бански

Плажните забавления на Ким и Клои

Говори се, че Клои дори вече има нов мъж в живота си. Затова и едва ли някой е очаквал, че тя и бившият ѝ Тристан може да са се решили да имат второ дете.

Но е точно така. Те очакват нова рожба, която съвсем скоро може да се появи на бял свят, пише TMZ.

Всъщност, дори и по-скоро от очакваното. Бебето е вероятно да се роди всеки момент, но както личи от последните ѝ снимки, Клои няма коремче и не е бременна.

Тук идва моментът да поясним, че бебето се износва от сурогатна майка. Според някои източници пък е възможно тя дори вече да го е родила.

Любопитно е да проследим как ще се развият нещата оттук нататък и как ще си поделят родителството Клои и Тристан, предвид че са официално разделени. На ако действително се окаже вярно, че сурогатната майка е забременяла преди около девет месеца, ще означава, че бившата вече двойка се е решила на крачката да има второ дете преди избухването на скандала с изневерите.

Крис Дженър, разбиранията ѝ за поколенията в семейството и одобрява ли децата ѝ да имат свои извънбрачни деца

Одобрява ли Крис Дженър извънбрачните деца

Всичко в името на семейството

Бебето ще е второ дете за Клои и четвърто за Тристан. Освен дъщеря си Тру, той има и двама сина от предишните си две връзки.