Колкото повече навлизаме в най-горещия летен и отпускарски период, толкова повече звезди виждаме да провокират с игривите си снимки по бански. И не е като сестрите Кардашиян да го правят за първи път този сезон, но сега отново са на екзотична почивка и отново показват секси загорели тела на плажа.

Ким Кардашиян, Allure, признанието ѝ за корекциите, които е правила по лицето си и коя част от тялото си мрази

Какво мрази в тялото си Ким Кардашиян

И какви корекции е правила (и не е) по лицето си

Цялото семейство в момента кара лятна ваканция на островите Търкс и Кайкос по случай 38-ия рожден ден на Клои Кардашиян. А тя по всичко личи, че е щастлива и доволна на празника си.

На снимките, които е качила в Instagram профила си, виждаме как прекарва времето си предимно забавлявайки се на плажа, във водата, както и излегната да събира тен на борда на малка яхта.

Сестрите Кардашиян се наслаждават и на летни коктейли. Междувременно играят и с децата си докато са в океана, като за тях разбира се, алкохолни напитки няма.

И не само че плажните забавления изглеждат повече от приятни, а и Ким и Клои се възползват и да демонстрират колко предизвикателно могат да изглеждат по бански.

Никол Кидман, Ким Кардашиян, Balenciaga и слънчевите очила на марката, стават все по-популярни сред звездите

Слънчевите очила, на които и звездите не могат да устоят

Когато и Никол Кидман изкопира Ким Кардашиян

Виждаме предимно Клои да позира в цял бански, както и в половин бански, а на една от снимките е застанала до сестра си Ким, с която изглеждат даже като близначки. Носят еднакви бански в черно, а в момента и двете са блондинки, боядисани с почти един и същ платинено рус тон.