Кит Харингтън се скри от общественото полезрение след края на Game of Thrones и напълно го разбираме - внезапната слава и интерес към него се отразиха зле на психическото му здраве. Той дори постъпи в клиника, за да се справи със стреса и депресията.

Като героя си Джон Сноу в Game of Thrones

Източник: Instagram / lolasoulfinger

Като героя си Джон Сноу в Game of Thrones

Но ето че 34-годишният актьор вече е добре, участва в нов сериал - Modern Love, и дори даде интервю с някои подробности от семейния си живот. По-специално как се чувства като татко.

"Нещото, което най-много ме изненадва в бащинството, е как внезапно ставаме едно цяло. Тримата (Харингтън, съпругата му Роуз Лесли и синът им - б.а.). Нещата вече са съвсем различни. Наблюдавам го как расте с всеки изминал ден, как се променя. И как променя мен", казва Кит пред Access Hollywood.

Снимка 498026

Източник: GettyImages

Той допълва, че малко преди да стане баща е имал куче и това се е оказало страхотно упражнение за родителството. Двамата с Лесли се запознаха през 2012 г. по време на снимките на Game of Thrones - там също бяха двойка.

Снимка 364452

Източник: Instagram / Kit Harington

Връзката им не е идеална - двамата се разделят преди да се съберат отново и да се оженят през 2018 г. Синът им се ражда през февруари 2021 г., но двойката и до момента не е разкрила името му.