Абсолютно сигурни сме, че не само ние мразим, когато някой започне да ни разкрива интересни и важни подробности от филми и сериали, които искаме да гледаме, но все още не сме.

"Спайдърмен: Няма път към дома", Sony и рекордите в бокс офиса, които филмът постави

Спайдърмен продължава да чупи рекорди

Парите валят като сняг

Още повече, когато тези филми са от едва няколко дни по кината. Е, Ким Кардашиян не се интересува за това дали ще развали кефа от гледането на "Спайдърмен: Няма път към дома" на някой от феновете си. 

От People разбираме, че преди няколко дни Кардашиян е качила стори в профила си в Instagram, което е било свързано с филма. Не само е било свързано с него, но е издавало и важни сюжетни линии.

По-късно Ким Кардашиян, разбира се, е осъзнала грешката си и изтрила спойлера. Въпреки това някои от феновете ѝ, които са успели да видят какво е споделила, не пропуснаха да изкажат разочарованието си.

"Спайдърмен: Няма път към дома", Том Холанд и какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от "Спайдърмен: Няма път към дома"

Много злодеи, много теории и само една истина

В Twitter са се появили постове, които упрекват Кардашиян в това, че е развалила преживяването на всеки, който не е гледал "Спайдърмен: Няма път към дома" все още. Има недоволни, които старателно са избягвали страници, които споделят спойлери и не са очаквали точно Ким Кардашиян да пусне такъв.