Връзката между Ким Кардашиян и Кание Уест изглеждаше доста силна и стабилна. Двамата се запознаха през 2012 г., а две години по-късно решиха да се оженят.

Ким Кардашиян, Пийт Дейвидсън и ревнува ли тя от връзката му с Емили Ратайковски

Ревнува ли Ким Кардашиян от Емили Ратайковски

И преодоляла ли е раздялата с Пийт Дейвидсън

Но нещата започнаха да се разпадат през 2020 г., когато рапърът реши да се кандидатира за президент и медийните му изяви станаха, меко казано, странни. И така през 2021 г. Ким Кардашиян реши да подаде молба за развод. Нещо, което Уест също не прие много лесно. И повече от година по-късно вече можем да кажем, че всичко е приключило.

Според TMZ, разводът на Ким Кардашиян и Кание Уест е бил финализиран от съда и като част от него рапърът ще трябва да плаща месечна издръжка за децата в размер на 200 000 долара.

Снимка 586375

Източник: GettyImages

Уест ще трябва да покрива и половината от медицинските и образователни разходи на четирите им деца, както и тези за сигурността им. Но пък двамата вече бивши съпрузи са успели да достигнат до споразумението за съвместно физическо и юридическо попечителство над Норт (9 г.), Сейнт (6 г.), Чикаго (4 г.) и Псалм (3 г.).

Любопитното е, че и Кардашиян, и Уест доброволно са се отказали от съпружеска издръжка. Като част от споразумението по развода, всички спорове относно децата ще бъдат решавани чрез участие в медиация. И ако някоя от страните не успее да участва по някаква причина, то другият може да вземе решението сам, пише People.

Джулия Фокс, Кание Уест и признанието на модела за връзката ѝ с рапъра

Откровенията на Джулия Фокс за Кание Уест

Любов или утеха

Активите на двамата, които включват и имуществото им, ще бъдат разделени въз основа на техния предбрачен договор, за който за момента няма повече подробности.