Коледните празници са време, което прекарваме със семейството си, но нещата невинаги са толкова лесни, колкото изглеждат. Тази Коледа със сигурност ще е по-различна и за Ким Кардашиян, която от няколко месеца живее разделена с все още законния си съпруг Кание Уест.

Ким Кардашиян, Кание Уест и новите документи, които тя внесе по развода им

Ким и категоричното й решение

Няма път назад за брака с Кание

Въпреки че разводът им е в доста напреднала фаза и очевидно връщане назад няма, двамата продължават да поддържат близки отношения, защото има нещо, което винаги ще ги свързва - техните деца. Междувременно обаче риалити звездата реши да продължи напред и вече има нов мъж до себе си - Пийт Дейвидсън.

Според близки на Кардашиян, цялото й семейство много харесва комика и няма търпение да прекара време с него по празниците и всички да се забавляват от сърце, както вече неведнъж са правили. Този път обаче компания може да им прави и Кание...

Ким не иска да лишава децата си от присъствието на баща им по Коледа, затова е поканила рапъра да се присъедини към тях, колкото и неудобна да бъде ситуацията за всички. Но пък тя не е готова na повече компромиси с щастието си, затова ще остави на него да прецени дали да присъства или не, предава Yahoo News.

Ким Кардашиян, Коледа и пианистът, когото е наела да събужда децата й с коледни песни

Ким е готова за Коледа

Специалният момент за децата й

За Коледа е ясно, че Ким и Пийт ще бъдат на традиционното парти, което Крис Дженър организира. А на Нова година Кардашиян най-вероятно ще бъде отново в компанията на Дейвидсън, който ще води шоу програма заедно с Майли Сайръс.