На 14 октомври 2007 г. се излъчва първия епизод на риалити шоуто Keeping Up With The Kardashians. Тогава участниците в него са просто едно семейство, което е решило да направи личния си живот публично достояние. Постепенно обаче кланът Кардашиян-Дженър се превръщат в истинска сензация - първо зад океана, а после и по целия свят.

Ким, Кортни, Клои и Роб Кардашиян, Крис, Кайли, Брус и Кендъл Дженър стават истински звезди покрай шоуто и всички започват да се интересуват от тях. А те не пропускат отдалата им се възможност да грабят с пълни шепи от славата и да я материализират по най-различни начини.

Днес риалити звездите са успешни модели и собственици на бизнеси за стотици милиони. След броени дни, на 17 септември, ще започне 19-я сезон на Keeping Up With The Kardashians, който, оказва се, е началото на края.

Ким Кардашиян обяви в социалните мрежи, че след 14 години и 20 сезона, риалитито, което направи нея и семейството й известни и истински богати, ще бъде прекратено. Последният сезон ще се излъчи в началото на 2021 г. И това е било едно наистина трудно решение за всички.

Ким изрази своята огромна признателност към всички, които са участвали по един или друг начин в продукцията, както и към всички, които са гледали и подкрепяли нея и семейството й през тези 14 години.

"Това шоу ни направи тези, които сме, и ще бъдем завинаги задължени на всеки, който е изиграл роля в изграждането на нашите кариери и промяната на живота ни завинаги", написа още Кардашиян-Уест.

Ким Кардашиян, Тейлър Суифт, Ариана Гранде, Кайли Дженър, Елън Дедженерис и най-високоплатените жени в Холивуд според Forbes

10-те най-високоплатени жени в Холивуд

Шокираща разлика между втората и първата

Сестра й Клои също благодари на всички замесени с предаването. "Промяната е трудна. но понякога е необходима", коментира тя. Кортни също не пропусна да подчертае, че нямаше да е това, което е днес, без предаването. Говорител на канала, по който се излъчва риалитито, цитиран от ВВС заяви, че уважават решението на семейството вече да живее живота си без техните камери.