Ким Кардашиян и Кание Уест са една от най-популярните, богати и на моменти скандални двойки в световния шоубиезнес. Той е рапър, а тя - риалити звезда и бизнес дама. Двамата са и родители на три деца - Норт, Сейнт и Чикаго.

Преди дни Кардашиян се похвали с първата си самостоятелна корица за американското издание на Vogue. Паралелно с фотосесията и интервюто, от изданието публикуваха в канала си в YouTube и видео с Ким и Кание във формат, който стана тяхна запазена малка - разходка из дома, съчетана с отговаряне на бързи въпроси. Така успяхме да надникнем в крепостта за милиони на семейство Уест.

Снимка 418235

Източник: YouTube

Още в началото риалити звездата показва кой е шефът вкъщи - като изпраща съпруга си при децата, докато тя е в центъра на обектива. Ким споделя, че да бъдат всички заедно у дома се случва изключително рядко. За нея и Кание няма мързеливи дни, а нейният винаги започва в 5:45, като след банята тя се отправя към фитнеса.

Снимка 418241

Източник: YouTube

Кардашиян определя дома им като "минималистичен манастир". Това, което веднага прави впечатление, са огромните пространства с минимум мебели и липсата на врати, освен стъклените, от които се открива прекрасна гледка към двора с много зеленина. Голяма част от интериора е по идея на Кание.

Снимка 418236

Източник: YouTube

Просторна баня, в която има само вана и мивка, а всичко наоколо е в стъкло. Спалнята също е огромна и на нея съпрузите могат спокойно да спят заедно с трите си деца. Цветовете са неутрални - бяло, сиво, бежово, без излишни акценти, които да привличат вниманието. Личи си, че домът е създаден с идеята да бъде място за релакс.

Снимка 418239

Източник: YouTube

Ким и Кание са в очакване да станат родители за четвърти път. Засега е ясно, че бебето се износва от сурогатна майка, ще е момче и със сигурност няма да бъде кръстено отново на някоя от четирите посоки на света. А стаята му в дома на семейство Уест все още не е готова, сподели самата Карадашиян.

Снимка 418240

Източник: YouTube

Ким Кардашиян, Vogue и една корица

Новото предизвикателство пред Ким Кардашиян

Кое е - разбираме от Vogue

В хола на семейството има единствено бял диван, бяла холна маса, бяла статуя на мъж и бяло пиано. Кухнята също е издържана изцяло в бяло и без нищо излишно. Това, което вбесява най-много риалити звездата, са неорганизираните гардероби и дрешници. А нейният не е сред тях, сигурни сме, защото в това видео може и да го пропусна, но преди това ни го е показвала неведнъж.