Повечето от нас, които си спомнят модата от началото на века, т.е. времето преди Instagram, няма как да са забравили два доста спорни момента - прашките на показ и плюшените анцузи Juicy Couture.

Ким Кардашиян на 40

Ким Кардашиян на 40

Най-интересното от живота й във факти

Ето че риалити звездата и една от най-влиятелните в социалните мрежи инфлуенсъри Ким Кардашиян е на път да върне и двете.

Какво направихме, за да заслужим това, се питат много от нейните почитатели. Но по всичко изглежда, че Ким не е сама в делото, а има подкрепата не на кой да е, а на Givenchy.

Съвсем скоро звездата пусна свои снимки, на които е с дълга рокля от дебютната колекция на Матю Уилямс, творческият директор на модната къща Givenchy.

View this post on Instagram

on

Роклята е с гол гръб, а в долната част на гърба ѝ се виждат червени прашки. Тя позира така, че да се види добре и гърбът ѝ, и прашките. Ким поздравява Уилямс за първата му колекция и пише, че я намира за много красива.

И докато много от нейните приятели и фенове просто коментираха колко добре изглежда любимката им, други изказаха съмненията си относно връщането на тази мода. За да бъдем честни към Ким, тя не е единствената, която подпомага завръщането ѝ. Звезди като Бела Хадид и Дуа Липа също го правят.

Още през 2017 г. списание Vogue предсказва връщането на прашките на показ, като препоръча черните, а не розовите, предпочитани от Парис Хилтън и други звезди преди около две десетилетия, припомня Metro.

View this post on Instagram

on

Другата тенденция, която се опитва да върне Ким, е класическият плюшен анцуг. През 2000 г. нямаше нищо по-модерно от анцуг Juicy Couture (за предпочитане в розово), а сега Ким връща статута му на култов. 

Парис Хилтън стана двойничка на Ким Кардашиян

Парис Хилтън стана двойничка на Ким Кардашиян

Въпросът е защо

Тя привлече и самата Парис Хилтън за промоционалните снимки, на които двете са с такива анцузи и чанти на Louis Vuitton.