Той е харизматичен, но и мистериозен. Усмивката се прокрадва леко по лицето му, за да открадне още някое женско сърце. Но обича да е център на внимание, но дори неволно успява да се превърне точно в това.

В последните години сякаш бяхме позабравили за Киану Рийвс и на него това сякаш много му харесваше. Но покрай премиерата на "Джон Уик 3" актьорът отново получи възможността да стане всеобщ любимец. Не, че я е търсил и искал.

"Кианусансът" (комбинация между Киану и ренесанс) успя да завладее социалните мрежи и Рийвс негласно бе обявен за "интернет гадже". Филантроп, който подпомага фондации, кампании и болници. Самотен джентълмен, който се държи с жените така, както всяка от тях би искала. 

Снимка 429818

Източник: GettyImages

Манията по него стигна дотам, че в интернет можем да намерим петиция, подписана от хиляди души, които искат Киану да бъде обявен на Човек на годината в традиционната класация на списание Time.

Докато той не прави нищо целенасочено, всички полудяват още повече по него. На премиерата на "Играта на играчките 4" преди дни актьорът коментира неочакваната и за него еуфория около името му, пише People.

Киану Рийвс, снимките с фенки и какво е отношението му към жените

Киану Рийвс е прекалено добър за този свят

Едно интересно заключение

Рийвс е повече от изненадан от титлата "internet boyfriend" и смята, че това е "откачено, но и страхотно". Още по-страхотно за нас е, че актьорът се е захванал с много проекти едновременно и тепърва започва да ни радва с роли. Така че, ако още не сме се влюбили, имаме време.