Не ни е трудно да определим Киану Рийвс като странна птица. Актьорът никак не обича бляскави събития и внимание, насочено към него. Предпочита да живее по-скромно, въпреки че целия свят го познава като Нео от "Матрицата".

Наскоро Рийвс направи емоционално изказване, споделяйки, че се чувства самотен и му липсва любов. Киану си пада голям романтик и за пореден път ни увери, че най-ценното далеч не са парите и славата. А неговото отношение към жените ни води и до едно друго заключение.

"Той е прекалено добър за този свят.", гласят редица коментари в социалните мрежи. Причина за тях станаха поредица от снимки на актьора с негови почитателки, на които ни прави впечатление един и същи факт - че той дори не си позволява да ги прегърне.

54-годишният актьор е определян като мил, галантен и истински джентълмен. Вероятно не иска да има близък контакт с фенките си, за да не го обвини някой в прекалено фриволно и непристойно поведение, както се случва доста често.

Освен това, той уважава личното пространство на човек и иска и неговото да бъде уважавано, пише Daily Mail.

Киану Рийвс, любовта и самотен ли е актьорът

Колко самотен е Киану Рийвс

Обожаваме го този човек

Други потребители на социалните мрежи заявяват, че колкото повече узнават за Киану, толкова повече го обичат. И наистина неговото поведение не съответства на света, в който е принуден да живее, правейки го да изглежда различен, но в добрия смисъл на думата.