Игрите на Общността на нациите в Бирмингам продължават, а различни членове на кралското семейство пристигат в града, за да наблюдават състезанията и да се срещнат с атлетите. Миналата седмица сред тях бяха и херцозите на Кембридж.

Принцеса Шарлот, Игрите на Общността на нациите и първата й самостоятелна проява на събитие, свързано с кралското семейство

Какво направи принцеса Шарлот

Дъщерята на Уилям и Кейт вече има задължения

Но докато принц Уилям и дъщеря му Шарлът пристигнаха с хеликоптер, Кейт Мидълтън е пътувала с влак.

Това научаваме от журналиста на The Times Матю Сайд, който се е оказал в същия влак заедно с малкия си син Тед. "Докато бях в тоалетната, чух как Тед разговаря с някаква жена отпред", разказва Сайд, цитиран от People.

Снимка 582708

Източник: GettyImages

Херцогинята е попитала момчето само ли е там и то й е отговорило, че чака баща си. "Съдейки по смеха отвън, явно двамата си прекарваха добре", казва журналистът. След което добавя, че с изненада е видял, че това е самата Кейт Мидълтън без охрана, разговаряща със сина му.

Снимка 579180

Източник: GettyImages

Когато Сайд пита сина си знае ли с кого е разговарял току-що, момчето отвръща: "Нямам идея, но беше много мила". Което е чудесен начин за журналиста на The Times да я представи в реална светлина. "Монархията е в сигурни ръце", заключава той.