В повечето случай виждаме Кейт Мидълтън в изискани тоалети и блестящи рокли, които подобават на положението й в обществото. Но неведнъж сме я виждали и с дрехи на народни цени или пък в спортни екипи.

Меган Маркъл, Камила Паркър и ролята, която съпругата на принц Чарлз получи

Когато Камила замести Меган

Време за промени

Добре знаем, че херцогинята на Кеймбридж обича да спортува, а резултат от това нейно влечение е очевиден - тя изглежда страхотно и след три раждания. А сега страстта й към спорта преминава на друго ниво, свързано с повече отговорност.

Преди дни научихме, че Камила Паркър е новият патрон на британския Национален театър - чест, която носеше Меган Маркъл допреди напускането на кралския двор. А сега е ред и на Мидълтън да наследи един от патронажите на съпрузите, които избраха живота зад океана.

Снимка 562111

Източник: GettyImages

Кейт е новият патрон на Лигата по ръгби и Ръгби футболния съюз във Великобритания. Според говорители на двореца Кенсингтън, тази позиция отразява нейната "дългогодишната страст към спорта и ползите през целия живот, които той може да осигури."

Играчи, ръководители и организатори изразиха своето задоволство, че херцогинята на Кеймбридж ще подкрепя и популяризира техния спорт. Тя ще бъде патрон както на професионалните ръгби клубове, така и на тези за инвалиди, пояснява BBC.

Снимка 562112

Източник: GettyImages

Мидълтън поема поста в много важен момент, защото подготовката за домакинството на няколко първенства по ръгби във Великорбитания през есента тече с пълна сила.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и на едно мнение ли да за това дали да имат още деца

Когато Уилям и Кейт не са на едно мнение

Ще има ли бебе №4

Този уикенд пък е първият мач от турнира Six Nations, с който херцогинята условно ще се изправи срещу своя съпруг принц Уилям, който пък е патрон на уелския отбор. Мидълтън вече имаше своя първи ангажимент в новата роля, като посети стадиона, на който се подготвя националният отбор.