С решението си да напуснат кралския двор, принц Хари и Меган Маркъл останаха и без своите патронажи, дадени им от кралицата. И рано или късно идва време някой да ги замени.

Меган Маркъл, речта на омраза в интернет и кой печели на гърба на херцогинята на Съсекс

Колко струва омразата към Меган

Бизнес за едни, кошмар за други

От кралски източници разбираме, че Камила Паркър е новият патрон на Националния театър - чест, с която Меган Маркъл бе удостоена през 2019 г. Сега обаче нейната свекърва поема щафетата и изглежда е най-достойният й заместник.

В тази своя роля херцогинята на Съсекс имаше две изяви - една публична и едно посещение, което остана скрито за медиите. А съпругата на принц Чарлз неведнъж е заявявала своята страст към театъра и за кралицата е било най-логично тя да застане на овакантената позиция.

Снимка 561850

Източник: GettyImages

Камила Паркър се явява защитник на театралното изкуство и неговата важна роля в културния живот на страната. Също така тя подкрепя работещите в тази сфера, за които последните две години живот в пандемия се оказаха наистина критични. А сега очакваме с нетърпение първата й изява в новата роля, предава Independent.

Принц Чарлз, Камила Паркър и признанията на херцогинята на Корнуол за съпруга й

Признанието на Камила за принц Чарлз

Може да не е съгласна, но няма избор

Междувременно стана ясно, че херцогинята на Корноул ще получи още една чест - да бъде гост редактор на юлския брой на списание Country Life по случай своя 75-и рожден ден. Така тя ще има възможността да сподели за любимите си рецепти, за любовта към животните, както и своята гледна точка по различни въпроси.