Вместо да изпише вежди, извади очи. С тази българска мъдрост може да определим това, което се случи със снимката на Кейт Мидълтън за Деня на майката. В опит да потуши интереса към това какво се случва с нея, принцесата на Уелс предизвика истинска буря.

Кейт Мидълтън и тайното й напускане на замъка Уиндзор в Деня на Общността на нациите

Тайното измъкване на Кейт Мидълтън

Къде отиде принцесата в Деня на Общността на нациите

При това, по доста нелеп начин - заради нескопосания начин, по който е ползвала фото редактор, за да "подобри" снимката, на която е с трите си деца. Ако оставим настрана замазаните ъгли, несъвпадащи ръбове на дрехи и други подобни, остава и друг въпрос.

Защо Кейт Мидълтън не носи брачната си халка на снимката? На кадъра - колкото и да е манипулиран, се виждат ясно пръстите и на лявата й ръка, където трябва да е халката. Последната обаче я няма.

Това може да има съвсем логично обяснение според нутрициониста Даниъл Херман. "Загуба на тегло след коремна операция е нещо често срещано, в зависимост от типа операция, общото здравословно състояние на човека и постоперативното възстановяване", коментира той пред Express.

Снимка 637481

Източник: GettyImages

Херман допълва, че след подобни оперативни намеси обикновено се налага специфична диета, а от приеманите медикаменти хората губят апетит. Общото отслабване се отразява и на ръцете, което може да е причината Кейт Мидълтън да не носи брачната си халка, защото в момента й е широка.