Дни след като Кейт Мидълтън публично се извини за гафа със семейната снимка по случай 8 март, всички продължават да се чудят къде е тя и какво се случва с нея. Оказва се, че някои късметлии са успели да я видят през миналия уикенд и разкриват подробности за нейното състояние.

Кейт Мидълтън, една снимка и много катастрофални последствия

Кейт Мидълтън, една снимка и много катастрофални последствия

Защо принцесата трябваше да постъпи различно

Според източници, цитирани от The Sun, принцът и принцесата на Уелс са посетили в събота, 16 март, местния фермерски магазин в Уиндзор, който се намира съвсем близо до техния дом. Преди това пък съпрузите са били заедно с трите си деца, които са имали тренировки.

Заради желанието на Кейт Мидълтън да се спазва строга конфиденциалност относно процеса на възстановяване след коремната операция, няма снимки от въпросната й поява. Но свидетели са категорични, че тя е била в добро настроение, усмихната, както сме свикнали да я виждаме, и видимо в добро здраве.

Снимка 657794

Източник: GettyImages

И това, че е излязла по пазар всички смятат за добър знак, свързан с нейното състояние. Това е първата от надяваме се много следващи малки стъпки, които принцесата на Уелс ще предприеме като плавно завръщане към официалните си ангажименти. По план първият от тях трябва да бъде след 17 април, когато приключва великденската ваканция на децата й.

Защо Кейт Мидълтън не носи брачната си халка на снимката от Деня на майката

Защо Кейт не носи брачната си халка

Още въпроси, свързани с принцесата

Появиха се предположения и че Кейт Мидълтън може да се присъедини към останалите членове на кралското семейство по време на празничната църковна служба по случай Великден. Засега обаче от двореца нито настояват това да се случи, нито са го потвърдили официално.