Вчера, 10 февруари, Британската академия за филмово и телевизионно изкуство раздаде своите ежегодни награди. Както на повечето подобни събития, така и на това, интересът ни се разделя между обявяването на победителите и известните личности, които преминаха по червения килим.

А снощи за пореден път погледът ни прикова не кой да е, а херцогинята на Кеймбридж. Принц Уилям и Кейт Мидълтън бяха сред специалните гости на церемонията и определено се постараха да се слеят с звездите. Дори изпъкнаха на техен фон.

Снимка 405752

Източник: GettyImages

Кейт бе ходещ пример за стил. Бялата рокля с едно рамо, с която беше облечена принцеса, е на любимата й марка Alexander McQueen. Обувките, допълващи тоалета с много блясък, са на Jimmy Choo.

Винаги на подобни бляскави събития херцогинята залага и на по-специални бижута. За нея важна е не цената на етикета, а сантименталната стойност. За появяването си на наградите БАФТА Мидълтън избра обеци, които са били на принцеса Даяна, и масивна гривна, подарък от кралица Елизабет Втора.

Снимка 405753

Източник: GettyImages

След края на церемонията и след като принц Уилям обяви победителя в една от категориите, Мидълтън също се качи на сцената, за да се срещне с отличените и да ги поздрави лично, пише Daily Mail.

Снимка 405754

Източник: GettyImages

Няма нужда да пояснява колко се зарадваха всички на присъствието и вниманието от страна на херцогинята, която не свали усмивката от лицето си през цялата вечер.