В интервюто, което даде за Опра Уинфри, Меган Маркъл засегна темата за двойните стандарти в кралския двор и затова как една история с нея и Кейт Мидълтън е била преразказана напълно грешно от британските таблоиди.

Меган Маркъл, Кейт Мидълтън и разкритията на херцогинята на Съсекс за отношенията им

Когато Кейт разплака Меган, а после й се извини

Истината излиза наяве

Съпругата на принц Хари заяви, че не тя е разплакала Кейт дни преди сватбата си, а точно обратното. Това признание разпали с нова сила конфликта между двете, който изглежда е сериозно преекспониран.

Засега официален отговор от кралския двор и по-специално от двореца Кенсингтън няма. Предполага се, че Мидълтън, колкото и огорчена да е, че името й се забърка в този контекст, ще предпочете да действа по примера на кралицата - "никога не се оплаквай, никога не се обяснявай".

Снимка 522060

Източник: GettyImages

Според източници, цитирани от Marie Claire обаче, херцогинята на Кеймбирдж е готова да прескочи протокола и да заяви публично позицията си. Тя дори вече я подготвя. А по този начин ще може не само да заяви и своята гледна точка, но и да докаже, че двамата с Уилям всъщност не са затворници на системата, както заяви принц Хари.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и реакцията след думите на Меган Маркъл

Думите, които Уилям не може да прости

Няма връщане назад

Така херцогът и херцогинята на Съсекс успяха да забъркат поредния кралски скандал, с който отново ще предизвикат неочаквана и необичайна реакция от страна на кралското семейство. А ние можем само да чакаме, за да видим дали думите на Кейт наистина ще стигнат до всички нас.