Признанията на принц Хари и Меган Маркъл предизвикаха вълна от емоции в членовете на кралското семейство, и не само.

Принц Уилям и мнението му за решението на принц Хари и Меган Маркъл

Уилям е бесен на Хари и Меган

Не така, брат

Принц Уилям не успя да сдържи емоциите си и преди дни в отговор на журналистическо питане заяви категорични, че той и роднините му определено не са расисти. Но не това обвинение, нито признанието на Хари, че не са в добри отношения, е наранило най-много херцога на Кеймбридж.

Според източници от двореца, принц Уилям е бил гневен и много разочарован от факта, че Меган намеси и съпругата му Кейт Мидълтън в разговора с Опра Уинфри и я злепостави, разказвайки своята версия за една случка от 2018 г.

Снимка 523428

Източник: GettyImages

Маркъл разкри, че не тя е разплакала херцогинята на Кеймбридж дни преди сватбата си, както се твърдеше в британските медии, а се е случило точно обратното. Тя все пак бе категорична, че е приела извиненията и не смята, че тези, които харесват нея, трябва да мразят Кейт.

Въпреки тази дипломатичност, Мидълтън се е почуствала "омърсена". А за принц Уилям думите на Меган по адрес на Кейт са много по-обидни и от атака по самия него. И най-лошото за тях е, че няма как да отговорят на Маркъл, защото "фирмата" не им го позволява, както разбрахме от интервюто с Опра, предава Metro.

Принц Хари, принц Уилям и как принцеса Даяна ще ги събере отново

Даяна пак ще събере Уилям и Хари

Светлина в тунела

Едно е сигурно - разказът на Меган е поредният изгорен мост между Уилям и Хари и надеждата някога двамата отново да бъдат в добри отношения става все по-малка. А трудния момент е направил херцога на Кеймбридж още по-внимателен към своята съпруга и всички забелязват как всячески се опитва да я защитава.