Отношенията между Меган Маркъл и Кейт Мидълтън бяха широко дискутирани както преди, така и след Мегзит. Но всичко бе на базата на предположения и нечии твърдения, като нито една от двете страни не казваше истината.

Меган Маркъл, принц Хари, Опра Уинфри и разкритията за кралския двор

Меган пред самоубийство заради кралския двор

Тежки спомени и обвинения

Едната страна на монетата лъсна по време на интервюто на херцога и херцогинята на Съсекс с Опра Уинфри. В нея Меган засегна темата за отношенията си с Кейт и направи някои изненадващи разкрития.

Според една от историите, които се тиражираха в медиите в последните години, Маркъл си е изпуснала нервите е и разплакала Мидълтън заради роклите на шаферките на сватбата си, сред които е и малката Шарлот. А съпругата на принц Хари поддържа точно обратната версия - че не тя е разплакала Кейт, а Кейт е разплакала нея.

Снимка 522060

Източник: GettyImages

Това се случва няколко дни преди церемонията, като Маркъл подчертава, че Мидълтън е била "разстроена", което пък е накарало нея да се разплаче. След това обаче херцогинята на Кеймбридж е решила да й се извини за случилото се и й е пратила букет с цветя.

"Не казвам това, за да злепоставя Кейт, защото беше наистина трудна за всички ни седмица", подчертава Меган. Категорична, че е простила на Мидълтън и не мисли, че има нужда да изпада в повече подробности за случилото се, защото "не е честно", а и е получила извинение, което е приела искрено.

Снимка 522059

Източник: GettyImages

Маркъл нарича съпругата на принц Уилям "добър човек" и изразява надеждата си, че не е единствената, която иска грешните истории да бъдат поправени.

Сара Фъргюсън, интервюто й с Опра Уинфри от 1996 г. и по какво напомни това на Меган и Хари

Как без да иска Сара Фъргюсън подкрепи Меган и Хари

Още подробности от кралския двор

"Ако харесвате мен, не бива да мразите нея. Ако харесвате нея, не бива да мразите мен", заключва херцогинята на Съсекс, визирайки образите на "герой и злодей", които медиите им изградиха.