Днес Кейт Мидълтън е една от най-стилните дами не само в британския кралски двор, но и сред всички кралици, херцогини и принцеси. А преди време беше просто студентка в английски университет, която изживява своите луди години и намира принца без бял кон, но с бъдеще на крал на Великобритания.

При първите си общи появи с принц Уилям Кейт Мидълтън не прави впечатление на особено стилна жена и бе очевидно, че има още много какво да учи. Ако днес вече е отличничка по стил и си е написала домашното на тема "Как искам всички да изглеждат като мен", то снимките й от младежките години са ясен пример как е по-добре никога да не се обличаме.

Всеки прави своите грешки, всеки има подобни периоди, към които се обръща след това и се чуди къде му е бил акълът. Ето и няколко паметни кадъра на херцогинята на Кеймбридж, които със сигурност много й се иска никой да не бе виждал. Е, няма как, интернет е голяма сила.

Като по-млада и незастигната от тежестта на кралския протокол, Кейт предпочита да се носи неглиже. Но пък не пропуска да добави някое бижу - ей така, за разкош. Дори въобще да не му е там мястото.

Снимка 391579

Източник: FAcebook / Catherine Middleton The Duchess of Cambridge

Луди, млади години, но това бяло потниче, което сякаш не е пригодено за самостоятелно носене, а по-скоро под други дрехи, някак не можем да го преглътнем лесно. Кейт май-май е била хулиганка.

Мидълтън днес рядко можем да видим с ботуши, освен на конни надбягвания. Но пък като млада много се е харесвала като каубойка. А този модел ботуши явно й е бил любим.

Тепърва отива на колежанско парти, а вече е с румени бузи. За роклята й по-добре да останем безмълвни. Все пак, различни времена, различни тенденции.

Ето това май е най-култовата визия на младата Кейт - зелен потник с пайети, жълти къси панталони и розови кънки. Какво повече й трябва за едно щуро парти?

В крак с предстоящите празници идва и следващият кадър на студентката Кейт и нейната интерпретация на Снежанка.

Просто няма как да пропуснем и участието й в модно ревю в колежка, с което предизвиква ревността на Уилям. А ние пък и грам не й завиждаме как изглежда.

Lifecafe