Кейт Мидълтън най-после се показа на официално събитие, след като последното такова, на което присъства, беше в края на миналата година. Принцесата може и да минава курс по превантивна химиотерапия, но пък изглеждаше забележително.

Кейт Мидълтън с нова лична снимка на семейството си

Кейт Мидълтън с нова лична снимка на семейството си

Принцесата се завръща за радост на феновете си

Тя участва в парада по случай официалния рожден ден на крал Чарлз Трети на 15 юни. Събралото се множество първо я видя в каретата заедно с децата й, а след това и на балкона на Бъкингамския дворец.

За събитието 42-годишната Кейт беше избрала бяла рокля Jenny Packham, която носи миналата година по време на събитията, съпровождали коронацията на Чарлз. Разбира се, дрехата беше променена с допълнителен колан на талията и панделка на деколтето.

Шапката на принцесата на Уелс в бяло и тъмносиньо допълваше "морската" й визия. В подобен стил беше и роклята на деветгодишната принцеса Шарлот. Тъмносиният моряшки модел беше допълнен с бяла панделка.

Снимка 669942

Източник: GettyImages

Тоалетите на майката и дъщерята много напомнят някои от моделите, носени от принцеса Даяна. Например костюма в тъмносиньо и бяло Catherine Walker, с който е на 30 май 1993 г. Кейт Мидълтън и принцеса Шарлот определено имат добро модно вдъхновение.