Крал Чарлз и Камила вече са във Великобритания след доста успешното си първо официално посещение във Франция. У дома може и да са заети с обичайните си задължения, но вече е ясно, че предстои още една държавна визита.

Крал Чарлз, Камила и как премина последния им ден във Франция в Бордо

Когато Чарлз и Камила решат да се поотпуснат на публично място

Кралската двойка се забавлява във Франция

Този път Чарлз и Камила ще бъдат домакини - през ноември в монархията им ще пристигнат президентът на Южна Корея Йун Сок Йол и съпругата му Ким Кеон Хи. За момента Бъкингамският дворец не споделя точна дата и детайли за събитието.

"Кралят и кралицата ще бъдат домакини на държавно посещение в Бъкингамския дворец", се казва в съобщението. А от това следва, че ще има и официална вечеря в двореца, която се провежда по строг white tie протокол.

Снимка 635392

Източник: GettyImages

Около 150 обикновено са гостите на нея, като те са свързани чрез културно, икономическо и дипломатическо сътрудничество с гостуващите на краля. Дрескодът пък предполага най-елегантните възможни тоалети, което означава, че Камила и Кейт Мидълтън ще бъдат с тиари.

Снимка 635393

Източник: GettyImages

Последното такова посещение в Бъкингамския дворец беше през ноември 2022 г. Тогава на посещение беше президентът на Южна Африка Сирил Рамапоза, а Кейт носеше тиарата на кралица Мери, припомня People.