Кейт Хъдсън и Майкъл Шанън се впускат в ново приключение. Двамата актьори влизат в главните роли в филма A Little White Lie, чийто трейлър вече може да видим.

Кейт Хъдсън, Райдър Робинсън и посланието на актрисата за рождения ден на сина си

Мъжът, който притежава цялото сърце на Кейт Хъдсън

Семейна идилия

Според краткото видео, Шанън играе обикновен човек, който решава да приеме самоличността на изчезнал писател, с когото го объркват, тъй като споделят едно и също име.

Кейт Хъдсън пък е професор по английска литература, която отчаяно иска да съживи колежански литературен фестивал и за целта кани фалшивия писател на събитието. И всичко върви добре, до момента, в който истинският писател изведнъж се появява.

Филмът е адаптация на романа от 2013 г. "Шрайвър" на американския писател Крис Белдън. В него участват още Дон Джонсън, Уенди Малик, Аджа Наоми Кинг. Режисиран е от Майкъл Марен.

Пред People Кейт Хъдсън споделя, че е била привлечена от проекта заради актьорския състав. "Много харесвам Майкъл Шанън, почитател съм му", каза Хъдсън. "И бях развълнувана от възможността да работя с него. А Дон Джонсън е истинска легенда и стар семеен приятел."

Появата на A Little White Lie е забавена заради ковид пандемията - продукцията е спряна само една седмица преди приключването на снимките. В тази връзка Кейт казва, че чакането повече от година всички да се съберат заедно и най-накрая да завършат филма, превръща това в изживяване, което винаги ще помни.

Световната премиера на A Little White Lie в кината е на 3 март.