В много холивудски семейства нещата никак не изглеждат лесни и прости. Един такъв пример за (само на пръв поглед) традиционно холивудско семейство е това на Кейт Хъдсън.

Кейт Хъдсън, почивката ѝ в Италия и секси снимките, които актрисата сподели

Кейт Хъдсън е секси в Италия

По бански е най-добре

Преди няколко дни актрисата сподели в Instagram снимки от Деня на благодарността, който е прекарала така, както и се очаква - в компанията на семейство и приятели.

На първата снимка виждаме Кейт Хъдсън заедно с дъщеря си Рани и сина си Райдър, а от следващите кадри става ясно, че семейството наистина е задружно, помага си в празничните приготовления и знае как да се забавлява.

В последното си интервю за The Sunday Times актрисата разказва повече за връзката си с годеника си Дани Фуджикава, с бившия си съпруг Крис Робинсън и с бившия си годеник Мат Белами, от които има по едно дете. Говори и за това как съчетава родителството и с тримата.

С три деца от трима различни бащи актрисата е създала "сериозно силно звено", както го нарича сама, и признава, че то работи наистина добре.

Тя споделя, че синът ѝ Райдър (18 г.) е доволен от колежанския си живот и заедно с баща му Крис Робинсън го "проверяват" от време на време, пише People.

Що се отнася до бившия ѝ годеник Мат Белами, Кейт Хъдсън признава, че е "толкова прекрасен" и също е добър родител на сина им Бингъм (11 г.). Според актрисата човек може да прекара невероятно времето си с бивш партньор, тъй като общата любов е фокусирана върху детето.

Кейт Хъдсън, снимката ѝ без горнище и реакцията на брат ѝ Оливър Хъдсън

Кейт Хъдсън посреща утрото без горнище

Секси предизвикателната снимка на актрисата

За сегашния си годеник Дани Фуджикава Кейт Хъдсън също не пести милите си думи. За него тя споделя, че е прекрасен баща на дъщеричката им Рани Роуз (4 г.), както и доведен баща на останалите ѝ две деца.