Наскоро Кейт Хъдсън не само навърши 43 години, но и накара всички да говорят за нея. Преди броени дни актрисата публикува в своя Instagram снимка, на която нагледно демонстрира как посреща утрото си. А именно, наслаждавайки се на чаша кафе в дома си докато е... гола.

Кейт Хъдсън, снимката ѝ без горнище и реакцията на брат ѝ Оливър Хъдсън

Кейт Хъдсън посреща утрото без горнище

Секси предизвикателната снимка на актрисата

Е, не се е съблякла съвсем изцяло. На снимката я виждаме с черни бикини с висока талия и без горнище. Дългата руса коса на Кейт прикрива гърдите ѝ и така пак не оставя много на въображението.

И след като Кейт определено успя да разпали страстите на феновете си, тя продължава да ни държи в напрежение с поредната доза секси снимки. Този път от почивката ѝ в Капри, Италия. 

Актрисата не пропусна да сподели колко добре си изкарва със семейството си там, като заедно с невероятните природни забележителности на Капри, успяхме да видим и няколко страхотни кадъра на Кейд Хъдсън по банкски. 

Както отбелязаха много от феновете ѝ, по-често трябва да ги прави свидетели на такива снимки, защото тялото ѝ е "просто невероятно". По всичко личи, че Кей и семейството ѝ си изкарват страхотно, наслаждавайки се на вкусна храна, чудесно време и взаимната си компания. Да си признаем, искрено им завиждаме.