Наскоро Кейт Хъдсън навърши 43, но признаваме - не бихме казали, че изобщо изглежда на толкова. Тя е все така в страхотна форма и продължава да демонстрира, че се грижи добре за себе си и тялото си. И най-новата ѝ снимка нажежава страстите в и без това вече знойното време навън.

Емили Ратайковски, кучето ѝ Коломбо и голата снимка на модела

Голата снимка на Емили Ратайковски

Емрата пак провокира

От най-новия пост на Кейт в Instagram разбираме как е посрещнала утрото си. Очевидно сутринта ѝ е била лежерна, наслаждавайки се на чаша кафе в дома си докато е... гола.

Е, не се е съблякла съвсем изцяло. На снимката я виждаме с черни слипове с висока талия, но явно е решила да не ги съчетава с нищо и да остане без горнище.

Дългата руса коса на Кейт прикрива гърдите ѝ и така пак не оставя много на въображението.

Но докато реакциите на приятелите ѝ за кадъра бяха одобрителни, то в другата крайност беше тази на брат ѝ Оливър.

"Не", съвсем кратко пише той като коментар под разголената снимка на сестра си. Личи, че едва ли може да бъде по-недоволен от решението на Кейт да се покаже толкова разсъблечена.

Снимка 579786

Източник: GettyImages

Оливър и преди е споделял пред US Magazine, че със сестра му имат различни виждания и представи. Включително и за отглеждането на деца (и двамата са семейни от няколко години).

Съмър Уокър, BET Awards 2022, хмонги и защо дизайнерката на тоалета трябваше да се извини

Певицата, която се появи (почти) гола на червения килим

Съмър Уокър оставя малко на въображението

"Имаме различни идеи. Със сигурност основно искаме децата ни да са добри човешки същества, да са възпитани и да разбират, че са късметлии да са родени в семейства, подобни на това, в което ние израснахме... но по-скоро е заради начина, по който правим нещата. Какво разрешаваме да гледат децата ни, свободите, които им позволяваме. Различни сме в това отношение."