Още преди няколко седмици Кейт Бекинсейн и Пийт Дейвидсън се появиха заедно, хванати за ръка и по всичко си личеше, че помежду им има нещо повече от приятелство. Ако първият път действаха тайно, то вече двамата нямат никакво намерение да крият тръпката помежду си.

Преди дни Бекинсейл и Дейвидсън изгледаха заедно мач в Medison Square Garden. Докато те наблюдаваха играта на хокеистите, всички наблюдаваха тях. А коментара за поведението им всеки може да си направи сам...

Пийт, който е бившият годеник на Ариана Гарнде, е с цели 20 години по-малък от актрисата и само с пет по-голям от дъщеря й. Според сексолога Трейси Кокс, в момента подобни връзки с голяма възрастова разлика са доста често срещани. Не че не ги е имало винаги. А ето и какви са плюсовете и минусите им.

Младостта е атрактивна - не само физически, но и психически. По-младите мъже са по-енергични, по-оптимистични и с по-малко емоционален багаж. Те са забавни, карат жената да се смее, гледат я право в очите и успяват сериозно да напомпат самочувствието й.

Жените безспорно предпочитат младите мъже заради секса. Повечето дами достигат своя сексуален връх към 40-тата си година и именно тогава им се искат невероятни преживявания в леглото. Мъжете на тази възраст обаче започват да стават все по-непривлекателни. Затова те обръщат поглед към доста по-младите и винаги готови за приключения момчета.

Снимка 349843

Източник: Facebook / Melinda Whiteley

От другата страна на монетата, връзката с по-възрастен мъж също има своите предимства. Майкъл Дъглас и Катрин Зита Джоунс доказват, че 25 години може да не са толкова много, колкото ни се струват, припомня Daily Mail.

По-възрастните мъже са по-мъдри и могат да напътстват в живота. Силата и властта са голям афродизиак за повечето жени. В повечето случаи тази ситуация е и по-удобна в чисто финансов аспект за по-младите дами. И концепцията млада дама с доста по-възрастен мъж все още е по-разпространената, но след няколко години ситуацията може да бъде различна.

Гените, хормонът окситоцин и какво общо имат с любовта

Какво общо имат гените с брака

И можем ли да сме обречени на щастие

Колкото и плюсовете да не са за подценява, според Трейси Кокс, когато има голяма възрастова разлика, всичко може да е розово, но само за кратко. При подобни дългосрочни връзки се появява голям пропаст между партньорите и неразбирателство на теми като секс, деца, приходи, мироглед.