За феновете на Кейли Куоко не е тайна, че актрисата обожава животните. Дори наскоро осинови куче, като конете също са сред любимците ѝ.

Кейли Куоко, осиновеното куче и новият член в семейството на актрисата

Новият член в семейството на Кейли Куоко

Актрисата има нов най-добър приятел

По всичко личи, че тази нейна любов не е само за да се хареса на повече хора. Поредният ѝ ход, който ни убеждава в това, е предложението ѝ да купи кон, станал известен от Олимпийските игри в Токио.

Той доби популярност не като шампион, а заради една неприятна случка по време на състезанието по модерен петобой за жени. Конят на име Сейнт Бой беше ударен с юмрук от Ким Райзнър, която е треньор на германката Аника Шлой.

Шлой не можеше да овладее животното и да го накара да върви в желаната от нея посока, което видимо я разстрои. На записите се вижда обаче как Рейзнер ѝ казва да го удари по-силно и дори самата тя го прави.

Тези действия са твърдо против правилата и възмутиха феновете на спорта. Ето защо и треньорката беше изгонена от Олимпийските игри в Токио. Но случката продължава да отеква. Кейли Куоко видяла преживяванията на коня и реши също да се намеси.

Пийт Дейвидсън, Кейли Куоко и закачките между двамата на снимачната площадка на Meet Cute

Закачките между Пийт Дейвидсън и Кейли Куоко

Доста им е забавно на двамата

Самата тя притежава цели 25 коня и в на стори в Instagram изрази възмущението си от поведението на двете германки. Дори нещо повече - закани се, че ще купи коня, за да му покаже какъв живот трябва да има. "Само каже цената", допълва актрисата според Daily Mail.