Последните месеци за Кевин Костнър не са никак леки. От една страна тече разгорещеният му развод с Кристин Баумгартнер, а от друга продължава полемиката около напускането му от сериала "Йелоустоун".

Разводът на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер - нови разкрития за финансите и личния им живот

Обича ли още бившата си Кевин Костнър и в нова връзка ли е тя

Развитие по развода му с Кристин Баумгартнер

Що се касае до развода, актьорът постигна известна победа, като му бе отредено да плаща значително по-ниска от поисканата от бившата му жена месечна издръжка за трите си деца. Сумата, която съдията определи, е 63 209 долара на дете.

Горе-долу по времето, когато стана ясно, че Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер приключват 18-годишния си брак, научихме и че актьорът няма да се завърне в сериала "Йелоустоун". Като причина бяха посочени разногласия относно графика му за снимки, припомнят ни от Entertainment Tonight.

Според USA Today пък решението на Костнър да напусне е било взето заради несъгласие относно разделянето на петия сезон на две части. Сега самият той споделя, че са били водени "дълги, тежки преговори" и че е разочарован от финала на разговорите.

"Казаха ми, че е малко разочароващо, че сериалът е номер едно по телевизията и аз не участвам. Вероятно ще отида в съда за това", казва още актьорът.

Откакто още през февруари се появиха твърдения за напускането на Кевин Костнър от "Йелоустоун", той за първи път коментира ситуацията чак сега. По думите му са правени опити за преговори, но са му били предложени по-малко пари в сравнение с предишните сезони и така и не се е стигнало до сделка, която да гарантира участието му.

Разводът на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер - изневерявали ли са си по време на брака

Изневерявали ли са си Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер

Нова драма около развода им

"Повече не можех да им помогна", са заключителните думи на актьора.