По принцип Кевин Харт има наистина много фенове, които го подкрепят, но понякога дори те не са напълно съгласни с някои решения на актьора.

Кевин Харт, Borderlands, Кейт Бланшет и участието на актьора във филма, базиран на видео играта

Кевин Харт ще партнира на Кейт Бланшет в Borderlands

Това ще бъде интересно

Такова например е подаръкът, който Харт е решил да подари на дъщеря си Хевън за 16-ия ѝ рожден ден. Според Entertainment Tonight на 14 март дъщерята на Харт от предишния му брак с Тори Харт е празнувала своя рожден ден, а като добър татко актьорът е решил да развърже кесията.

И то само как. От Entertainment Tonight твърдят, че един от подаръците, които Хевън е получила, е чисто нова кола. И то не каква да е кола, а Mercedes-Benz GLC, чиято стойност е поне 85 000 долара.

Едва ли има много 16-годишни, които могат да се похвалят са такъв подарък, както и с такова тържество. От профила на bDASHd, компанията, организирала рождения ден на дъщерята на Кевин Харт, се вижда и малко от атмосферата на партито.

Именно и от тяхно стори става ясно, че въпросната кола е била сред подаръците. Кевин Харт има син 13-годишен син Хендрикс, който също е от първия му брак. От сегашната си съпруга Енико пък също има две деца - Кензо (3 години) и Каори (5 години).

Кевин Харт, Zero Fucks Given и защо нападнаха актьора заради пижама

Защо хората нападнаха Кевин Харт

Пижамата на раздора