След като изминалите две години бяха доста тежки за Кевин Харт заради изневерите и катастрофата, сега изглежда, че всичко за актьора отново се нарежда добре.

Кевин Харт, Netflix и сделката, която актьорът сключи със стрийминг платформата

Сделката между Netflix и Кевин Харт

Очакват ни поне четири филма с актьора

Трябва да го видим в The Man From Toronto, където ще си партнира с Уди Харелсън и Кейли Куоко, а скоро сключи сделка с Netflix, благодарение на която ще го видим в поне още четири филма за стрийминг платформата.

От The Wrap пък разбираме, че актьорът не се и опитва да забавя темпото, защото е приел нова роля. Кевин Харт ще си партнира с Кейт Бланшет в Borderlands.

Филмът е базиран на едноименната видео игра, а Харт ще влезе в ролята на Роланд - добре обучен бивш военен, който си изкарва прехраната като наемник. Звучи ни доста интересно, защото е по-различно от досегашните роли на актьора.

Иначе, действието в играта се развива на планетата Пандора, където местните бандити и мародери търсят скрит трезор, в който се смята, че има напреднала извънземна технология.

Кевин Харт, Zero Fucks Given и защо нападнаха актьора заради пижама

Защо хората нападнаха Кевин Харт

Пижамата на раздора

Сценарият на Borderlands пък е дело на създателя на "Чернобил" Крейг Мазин - още нещо обнадеждаващо, че ни очаква интересен филм.