Социалните мрежи могат да са нещо страхотно, защото чрез тях съвсем лесно можем да поддържаме връзка с приятелите си, да обменяме снимки и скъпи моменти. От няколко години те създадоха и професията инфлуенсър.

Кендъл Дженър, Keeping Up with the Kardashians и мечтата на модела да има бебе

За какво мечтае Кендъл

Не го очаквахме

Но реално са нож с две остриета, защото отнемат страшно много от времето ни, което прекарваме в безсмислено разглеждане на снимки, страници и видеа, вместо да свършим нещо полезно. А и да не говорим за това как мнението на познати и непознати влияе върху психиката.

Кендъл Дженър знае и плюсове, и минусите на социалните мрежи много добре. Тя е доста активна в тях, за да държи феновете си по-близо до нея. Пред Vogue и тяхната поредица Open Minded Дженър споделя, че негативното влияние на социалните мрежи е огромно.

Осъзнала е, че колкото повече време прекарва пред телефона, използвайки социалните мрежи, толкова по-зле се чувства. Признава, че в момента определено е пристрастена към тях, но определено не се гордее с това.

Според Кендъл от социалните мрежи измъкване няма, защото постоянно иска да види какво се случва. Или пък да сподели нещо. Съвсем логично, това, което кара кръвта ѝ за закипи и да се ядоса истински, е, когато види, че е замесена във фалшиви новини или ситуации.